• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Продовжено прийом заяв кандидатів у присяжні Красноармійського міськрайонного суду Донецької області

eye

2293

08.01.2020 13:45

RSS

img

Громадяни, які постійно проживають на території міста Покровська  Донецької області та виявили бажання бути присяжним Красноармійського міськрайонного суду Донецької області, повинні в термін до 31.01.2020 року включно подати до Покровської  міської ради Донецької області за адресою: Донецька область, місто Покровськ, площа Шибанкова, 11 каб. 32 наступні документи:

1.Власноручно написану заяву про включення до списку присяжних Красноармійського міськрайонного суду Донецької області області (див. зразок).

2.Копію паспорта громадянина України (1-2 сторінки та сторінка з інформацією про останнє місце реєстрації/проживання кандидата) або копію паспорта громадянина України у вигляді ID-картки  та копію довідки про реєстрацію місця проживання або місця перебування.

3.Довідку з місця роботи (для працюючих) або копія трудової книжки – у разі, якщо особа безробітна (перша сторінка та сторінка з останнім записом). 

4.Документ, що підтверджує відсутність судимостей.

5.Документ, що підтверджує відсутність хронічних психічних чи інших захворювань, що перешкоджають виконанню обов'язків присяжного.

6.Документ, що підтверджує відсутність факту накладення на особу адміністративного стягнення за вчинення корупційного правопорушення протягом останнього року.

Довідки за телефоном: (06239)521387.

Електронна адреса для листування: e-mail: krs.v@dn.gov.ua

Довідкова інформація: Відповідно до Закону України «Про судоустрій і статус суддів» присяжним може бути обраний громадянин України, який досяг тридцятирічного віку і постійно проживає на території, на яку поширюється юрисдикція відповідного суду, якщо інше не визначено законом.

Не можуть бути присяжними громадяни:

  • визнані судом обмежено дієздатними або недієздатними;

  • які мають хронічні психічні чи інші захворювання, що перешкоджають виконанню обов'язків народного засідателя, присяжного;

  • які мають незняту чи непогашену судимість;

  • є народними депутатами України, членами Кабінету Міністрів України, суддями, прокурорами, працівниками органів внутрішніх справ та інших правоохоронних органів, військовослужбовцями, працівниками апаратів судів, іншими державними службовцями, посадовими особами місцевого самоврядування, адвокатами, нотаріусами, членами Вищої кваліфікаційної комісії суддів України, Вищої ради правосуддя;

  • на яких протягом останнього року накладалося адміністративне стягнення за вчинення корупційного правопорушення;

  • які досягли шістдесяти п'яти років;

  • які не володіють державною мовою.

Ті особи, що були включені до списку присяжних, зобов’язані повідомити суд про обставини, що унеможливлюють її участь у здійсненні правосуддя, у разі їх наявності.

 Зразок заяви 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У Покровську відбулось засідання комісії з розподілу гуманітарної допомоги

Під головуванням керівника гуманітарного штабу Дмитра Єрмоловича та за участю заступниці начальника Покровської МВА Наталії Іваньо в онлайн-форматі відбулось засідання комісії з розподілу гуманітарної допомоги, яка надійшла до Покровської громади.

eye

52

Громада 1

28 березня 2024 17:30

Зі світлом ще 20 населених пунктів: ДТЕК Донецькі електромережі продовжує відновлення мереж

За 27 березня фахівцям ДТЕК Донецькі електромережі вдалося повернути світло жителям 20 населених пунктів Донеччини.

eye

24

Новини громад

28 березня 2024 16:50

Робимо дороги проїзними: у Покровській громаді почали планову відсипку доріг

Зимовий період у Покровській громаді виявився сприятливим для активного накопичення резервів, а саме матеріалу для подальшої роботи з підсипки доріг в межах громади. Це стало можливо завдяки соціальному партнерству керівників Покровської МВА і бізнесу.

eye

38

Громада 1

28 березня 2024 16:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію