• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Над підключенням будинків у селищі Динзаводу працюють 3 бригади

eye

293

10.01.2023 12:42

Новини громад

img

Ситуація у селищі Динзаводу залишається напруженою. Без теплоносія перебувають мешканці 14 житлових будинків.

Тривалий час від котельні № 14 без опалення залишаються будинки на вул. Таманова №2, 7, 9, 11, 13, 15, 19. Не подається теплоносій до будинку №17 на вул. Таманова та на вул. Степана Бовкуна №18. На поточну добу заплановано обстеження фахівцями для визначення обсягу ремонтних робіт.

Вчора, 9 січня, о 21.00 стався порив теплотраси, через що перекриті будинки по вулиці Таманова №34, 37, 38.

За словами заступника начальника Покровської МВА Олексія Стебля, наразі для відновлення теплопостачання у селищі Динзаводу задіяні 3 бригади: одна - бригада підрядників і дві – працівники КП «Покровськтепломережа».

«Крім постійних відключень електроенергії, що приводить до зупинки котелень, клопоту додало значне зниження температури повітря. Через похолодання відбуваються гідравлічні удари, що приводять до пориву внутрішніх мереж. Працюємо над їх усуненням», - зауважив Олексій Стебель.

Крім того, наразі відбувається робота з облаштування місцевих котелень генераторами.

«Сьогодні в наявності ми маємо 4 потужних генератори, які ми отримали від компанії «Метінвест». Ними, в першу чергу, облаштовуємо великі котельні, розташовані в густонаселених районах міста. Триває процедура закупівлі дизельних електростанцій – ще є потреба в 10 генераторах», - зазначив заступник начальника Покровської МВА Олексій Стебель.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У Покровській громаді визначили стипендіатів

Під головуванням заступниці начальника Покровської міської військової адміністрації Маргарити Ідрісової 24 квітня відбулося засідання, під час якого серед обдарованих дітей та молоді визначали кандидатів на отримання стипендій.

eye

20

Громада 1

24 квітня 2024 20:00

Стан справ у громаді обговорили під час спільної наради керівники Покровської МВА

Сьогодні, 24 квітня, начальник Покровської МВА Сергій Добряк провів нараду із заступниками, темами для обговорення на якій стали: безпекова ситуація в громаді, робота соціальних і комунальних установ міста.

eye

63

Новини громад

24 квітня 2024 15:00

У Покровській громаді створено відокремлений підрозділ ГО "Всеукраїнський громадський дитячий рух "Школа безпеки"

Відбулося перше засідання установчих зборів Покровського відокремленого підрозділу Донецької області ГО «Всеукраїнський громадський дитячий рух "Школа безпеки"», який є добровільною громадською дитячою організацією.

eye

23

Новини громад

24 квітня 2024 13:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію