• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Запуск котелень та водозабезпечення громади: відбулась чергова нарада керівників громади

eye

540

01.11.2022 15:26

Новини громад

img

Під головуванням очільника Покровської міської військової адміністрації Сергія Добряка пройшла щотижнева нарада керівного складу апарату ради, під час якої були обговорені нагальні питання всіх галузей життєдіяльності Покровської ТГ та плани на поточний тиждень. 

Головним питанням, якому очільник Покровської МВА приділив особливу увагу, стала підготовка до опалювального сезону. На сьогодні вже підключено 773 абоненти приватного сектору Покровська, 23 двоповерхових житлових будинків. Всі котельні теж готові до прийняття та подачі теплоносія.

 За дорученням Сергія Добряка опалювальний сезон у Покровську розпочнеться з 4 листопада. 

«На вулиці вже досить холодно, якщо є можливість та котельні готові, давайте підключати будинки до опалення. Можливо, будуть і аварійні ситуації, але ми маємо зробити старт», - зауважив Сергій Добряк.

Тривають у громаді і роботи з буріння свердловин. Сьогодні їх 14, у розробці ще 10 об’єктів. 8 з них будуть розташовані в старостинських округах, 2 – у Покровську. 

«Біля наявних свердловин плануємо зробити благоустрій, щоб в негоду людям було зручно набрати воду. Завдяки підписаному меморандуму про співпрацю з ДП «Шахта Краснолиманська» в Родинському старостинському окрузі вода йде за графіком. Працюємо над пошуком альтернативних джерел водопостачання й далі», - розповів Олександр Добровольський.

Обговорили присутні й стан справ у питаннях забезпечення мешканців громади твердим паливом. У Покровську комунальниками вже виконано 45 заявок з 931 існуючих. Наразі триває розвезення дров по місту Родинське, далі за планом – селище Шевченко. Ще 300 заяв було схвалено членами комісії на отримання дров у рамках державної субвенції.

Крім того, схвалено 81 заявку на закупівлю вугілля. Кожен із заявників отримає по 15 тисяч гривень та матиме змогу самостійно обрати якість, фракцію та ціну, за якою він буде закуповувати тверде паливо.

До Покровської громади продовжує надходити гуманітарна допомога, яку отримують не лише мешканці Покровська, а й приєднаних територій. 
Лише за останні декілька тижнів по старостинських округах  було розвезено 4 тисячі продуктових наборів. Забезпечили мешканців громади бутильованою питною водою та хлібом. 

Триває у місті й облаштування пунктів обігріву усім необхідним. Наразі тривають перемовини з міжнародними донорами щодо постачання до Покровської ТГ ліжок та євророзкладачок.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Стан справ у громаді обговорили під час спільної наради керівники Покровської МВА

Сьогодні, 24 квітня, начальник Покровської МВА Сергій Добряк провів нараду із заступниками, темами для обговорення на якій стали: безпекова ситуація в громаді, робота соціальних і комунальних установ міста.

eye

42

Новини громад

24 квітня 2024 15:00

У Покровській громаді створено відокремлений підрозділ ГО "Всеукраїнський громадський дитячий рух "Школа безпеки"

Відбулося перше засідання установчих зборів Покровського відокремленого підрозділу Донецької області ГО «Всеукраїнський громадський дитячий рух "Школа безпеки"», який є добровільною громадською дитячою організацією.

eye

14

Новини громад

24 квітня 2024 13:30

Мобільний центр зайнятості наближає соціальні послуги до мешканців громади

23 квітня фахівці Покровського міського центру зайнятості провели виїзний захід для жителів Шевченківського старостинського округу.

eye

19

Новини громад

24 квітня 2024 13:10

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію