• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Очільник військової адміністрації Сергій Добряк ознайомився з роботою управління інформаційної та внутрішньої політики

eye

675

10.10.2022 10:26

Новини громад

img

Пройшла робоча нарада Сергія Добряка з секретарем міської ради Наталією Іваньо, під час якої результати своєї роботи представили керівники відділів з питань формування внутрішньої та інформаційної політики громади. 

Як розповіла Наталія Іваньо, управління – досить нова структура в міській раді, що була створена лише на початку 2021 року. Вона містить два відділи (інформаційної та внутрішньої політики) та сектор інформаційних технологій та автоматизованих систем. 

«Спеціалісти нашого управління працюють над створенням контенту для офіційного сайту адміністрації громади, де ми інформуємо місцевих мешканців про діяльність управлінь та структур органу місцевого самоврядування, а також про життєдіяльність громади загалом, - розповіла в ході наради в.о. начальника Управління інформаційної та внутрішньої політики Софія Клименко. – Крім того, ми тісно взаємодіємо зі ЗМІ регіону, України та світу».

З 2019 року Покровська міська рада перейшла на користування порталу з інтеграцією всіх електронних вебсервісів та необхідним функціоналом. 
За словами в.о. начальника сектору інформаційних та автоматизованих систем Юрія Коваля, лише за минулий рік фахівцями сектору здійснено повне переформатування смарт-порталу, додано 30 нових розділів та підрозділів, серед них: інформація про комунальні об’єкти, інформація та порядок оформлення електронної черги, документи міськради, інвестиційний портал, безпека громадян та антикорупційний блок. 

Охоплює сектор і роботу з приєднаними територіями. Так, у 2021 році завдяки субвенції Мінцифри до мережі інтернет вдалося приєднати 5 населених пунктів Покровської ТГ. Разом з підрядником здійснено підключення об’єктів інфраструктури до мережі інтернет (школи, дитячі садочки, адміністративні будівлі, клуб, фельдшерський пункт та бібліотеку).

Сергій Добряк обговорив з Юрієм Ковалем необхідність запровадження заходів з кібербезпеки та впровадження електронного документообігу.

У ході робочої наради ознайомився Сергій Добряк і з роботою відділу внутрішньої політики, яка розпочалась із втілення проєкту «Створення Громадської ради при Покровській міській раді». 

«Громадська Рада - це важливий елемент комунікації між громадою та владою. Був налагоджений взаємозв’язок між керівництвом громади - депутатським корпусом та громадськістю. До складу ГР увійшли представники медичних, ветеранських, спортивних, патріотичних організацій», - розповіла начальник відділу внутрішньої політики Олена Конопка. 

За її словами, на даний час діяльність членів ГР та всієї громадськості не зупинилась, а лише змінила сій вектор. 

С початком бойових дій сформоване добровольче формування «Покровськ-1»,  який очолив голова Громадської Ради Михайло Кірсанов. Представники громадськості  займаються волонтерською діяльністю, шиють військову форму, вивантажують гуманітарну допомогу, проводять патріотичні та просвітницькі заходи. Фахівці відділу також відповідають за розміщення соціальної реклами.

«Колектив управління – невеликий, але злагоджений, – зазначила Наталія Іваньо. – Війна не змінила напрямок його роботи, але з'явилися нюанси. Всі спеціалісти активно взаємодіють з іншими відділами та управліннями міської ради та тримають руку на пульсі громади» .

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Відновлення після обстрілу: комунальні служби допомагають покровчанам привести до ладу пошкоджені будинки   

Унаслідок обстрілу, який стався вчора вночі, осколками ракет та вибуховою хвилею пошкоджено 10 багатоквартирних будинків, 1 приватне домогосподарство, об`єкти комунальної та державної власності.

eye

21

Новини громад

25 квітня 2024 10:30

Оголошення про формування персоналного складу Координаційної ради з питань утвердження української національної та громадянської ідентичності

Покровська міська військова адміністрація Покровського району Донецької області проводить роботу щодо створення координаційної ради з питань утвердження української національної та громадянської ідентичності.

eye

31

Новини громад

25 квітня 2024 09:22

У Покровській громаді визначили стипендіатів

Під головуванням заступниці начальника Покровської міської військової адміністрації Маргарити Ідрісової 24 квітня відбулося засідання, під час якого серед обдарованих дітей та молоді визначали кандидатів на отримання стипендій.

eye

27

Громада 1

24 квітня 2024 20:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію