• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У Покровську планують виділити кошти на будівництво газогону з Дніпропетровської області

eye

355

26.08.2022 11:17

RSS

img

Покровський міський голова Руслан Требушкін звернувся до керівників громади з пропозицією закласти на наступний рік у міський бюджет 50 мільйонів гривень на перепідключення Покровської громади до альтернативної гілки газопостачання з Дніпропетровської області. За попередніми підрахунками, вартість газогону може сягати до 500 млн гривень.

У пошуках вирішення питання газопостачанням у громаді, ще 16 червня під час засідання 30-ї сесії керівники громади разом з депутатами направили звернення до Президента України, Верховної Ради, Кабінету Міністрів та керівництва Донецької ВЦА щодо перепідключення Покровської громади до альтернативної гілки газопостачання з Дніпропетровської області або виділення субвенції на придбання для 17 котелень твердопаливних котлів.

Детальніше - тут.

За словами заступника Покровського міського голови Олександра Добровольського, наразі створена робоча група, яка прорахувала усі можливі варіанти вирішення «газового питання», а саме щодо альтернативного перепідключення громади до централізованої системи, надання цільової субвенції на придбання твердопаливних котлів та ремонт наявної газорозподільчої системи.

«Через досить високу вартість будівництва газогону, яка сягає від 350 до 500 мільйонів гривень, ми розуміємо, що приєднатися до Дніпропетровської області у цьому році ми не встигнемо до початку опалювального сезону», - зазначив Олександр Добровольський.

Своєю чергою, Покровський міський голова виступив з ініціативою на наступний рік запланувати виділення 50 мільйонів гривень на будівництво власного газогону. «Це буде наш внесок у спільну справу. Основне грошове зобов'язання візьме на себе держава. Сподіваюсь, що наступного року в зимовий період ми будемо з теплом», - зауважив Руслан Требушкін.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У Покровській громаді визначили стипендіатів

Під головуванням заступниці начальника Покровської міської військової адміністрації Маргарити Ідрісової 24 квітня відбулося засідання, під час якого серед обдарованих дітей та молоді визначали кандидатів на отримання стипендій.

eye

15

Громада 1

24 квітня 2024 20:00

Стан справ у громаді обговорили під час спільної наради керівники Покровської МВА

Сьогодні, 24 квітня, начальник Покровської МВА Сергій Добряк провів нараду із заступниками, темами для обговорення на якій стали: безпекова ситуація в громаді, робота соціальних і комунальних установ міста.

eye

62

Новини громад

24 квітня 2024 15:00

У Покровській громаді створено відокремлений підрозділ ГО "Всеукраїнський громадський дитячий рух "Школа безпеки"

Відбулося перше засідання установчих зборів Покровського відокремленого підрозділу Донецької області ГО «Всеукраїнський громадський дитячий рух "Школа безпеки"», який є добровільною громадською дитячою організацією.

eye

22

Новини громад

24 квітня 2024 13:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію