• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У Покровську продовжуються навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях

eye

731

13.07.2022 13:51

Новини громад

img

13 липня співробітники ДСНС зустрілися зі старшими будинків міста, щоб вкотре нагадати алгоритм порядку дій при екстрених ситуаціях. 

Під час навчань присутні розглянули механізм реагування на сигнал «повітряна тривога», а також порядок дій під час артобстрілу.

«Після отримання сигналу «тривога», не варто залишатись в будинках, особливо на верхніх поверхах, адже внаслідок вибуху вони будуть руйнуватись від впливу ударної хвилі. Небезпеку можна перечекати у цокольних або підвальних приміщеннях. Також не слід забувати про правило «двох стін». Якщо ви перебуваєте на вулиці, то важливо швидше лягти на землю та прикрити голову руками», - розповіли фахівці ДСНС. 

Також під час навчань старших будинків ознайомили з вимогами до облаштування захисних споруд та простіших укриттів. 

За словами учасників тренінгу, такі зустрічі з представниками служби надзвичайних ситуацій у Покровську проводяться вже не вперше. Сьогодні, у воєнний час, вони вкрай необхідні та корисні. 

Нагадаємо, що наприкінці лютого на базі Покровського ККСН  запрацював консультативний пункт задля вчасного сповіщення мешканців Покровської громади, надання консультацій та роз`яснень щодо надзвичайних ситуацій.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Стан справ у громаді обговорили під час спільної наради керівники Покровської МВА

Сьогодні, 24 квітня, начальник Покровської МВА Сергій Добряк провів нараду із заступниками, темами для обговорення на якій стали: безпекова ситуація в громаді, робота соціальних і комунальних установ міста.

eye

52

Новини громад

24 квітня 2024 15:00

У Покровській громаді створено відокремлений підрозділ ГО "Всеукраїнський громадський дитячий рух "Школа безпеки"

Відбулося перше засідання установчих зборів Покровського відокремленого підрозділу Донецької області ГО «Всеукраїнський громадський дитячий рух "Школа безпеки"», який є добровільною громадською дитячою організацією.

eye

18

Новини громад

24 квітня 2024 13:30

Мобільний центр зайнятості наближає соціальні послуги до мешканців громади

23 квітня фахівці Покровського міського центру зайнятості провели виїзний захід для жителів Шевченківського старостинського округу.

eye

25

Новини громад

24 квітня 2024 13:10

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію