• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

В урочистій атмосфері медиків Покровської громади вітали керівники обласної та міської адміністрацій

eye

714

17.06.2022 14:06

Новини громад

img

Напередодні Дня медичного працівника, який щороку відзначається у третю неділю червня, у Покровську відбувся урочистий захід. Грамотами і подяками представників медичної галузі вітав голова Донецької ВЦА Павло Кириленко. 

Починаючи з 24-го лютого, доля кожного українця перетворилась на пекельні будні, де щоденно небо злітають ракети ворога, що нищать українські міста. Рятують життя та відважно борються за захист населення не тільки військові ЗСУ, а й медики – янголи в білих халатах.

Звертаючись до присутніх, Павло Кириленко зазначив, що сьогодні робота медика - це щоденна боротьба за життя. 

«На медичному фронті у нас б’ється безліч талановитих і відповідальних лікарів, які працюють за будь-яких обставин. Шановні медики, нехай ваші пацієнти завжди виходять з палати самостійно – здорові і готові до нових перемог. Обласна адміністрація завжди докладала максимальних зусиль для підтримки медпрацівників та  розбудови ефективної системи охорони здоров'я. І я переконаний, що після нашої перемоги ми відбудуємо зруйноване рашистами та виведемо нашу медицину на новий, ще вищий рівень. Адже у нас є головне багатство - люди!»

За високий професіоналізм і самовіддану працю в надзвичайно складних умовах під час ведення бойових дій п’ятеро керівників медичних закладів громади отримали почесні грамоти та подяки. 

З нагоди професійного свята та за вагомий внесок у забезпечення надання кваліфікованої медичної допомоги в умовах збройної агресії також було відзначено сімейних лікарів, медсестер, лікарів-хірургів, терапевтів та військових медиків. 

«Ваша праця дуже нелегка. Я хочу подякувати кожному, хто залишився на цьому фронті, хто допомагає пораненим і звичайним цивільним, хто звертається за допомогою. Ми з вами будували амбітні плани на поточний рік, мріяли про будівництво лікарень і амбулаторій, але прийшла війна. Ще раз дякую за те, що кожного дня як янголи у білих халатах рятуєте життя. Впевнена, що буде перемога, буде Україна, а разом із нею і розвиток наших лікарень», - зазначила заступниця Покровського міського голови Маргарита Ідрісова. 

Не раз зі сцени звучали слова, що сьогодні, як і в усі часи, професія медика нелегка та відповідальна, але водночас найгуманніша і найблагородніша.  Під час урочистого заходу на честь медичних працівників звучали теплі слова подяки за напружену цілодобову працю. 

Святкового настрою створювали творчі колективи Покровської громади.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Як подолати стрес та підтримати своє ментальне здоров`я: покровські психологи взяли участь у квест-грі

Сьогодні, 23 квітня, в Україні відзначають День психолога. З метою популяризації знань з постстресового зростання та підтримання особистісних ресурсів психологів на базі укриття одного з освітніх закладів громади відбулась квест-гра "Ключ від стресу".

eye

41

Новини громад

23 квітня 2024 12:17

На сьогодні стихійні сміттєзвалища є великою проблемою не тільки для нашої країни, а й для людства в цілому

Зміна умов споживання призвела до небаченого зростання кількості побутового сміття, а це, в свою чергу, – до появи десятків тисяч несанкціонованих звалищ.

eye

18

Новини громад

23 квітня 2024 11:34

Фахівці пересувного банку відвідали Першотравневий старостинський округ

Для наближення банківських послуг мешканцям прифронтових громад на Донеччині працює пересувне відділення «Ощадбанку». Цього тижня воно працювало в с.Котлине, що входить до Першотравневого СО.

eye

22

Новини громад

23 квітня 2024 11:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію