• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Студенти Покровська отримали депутатську подяку

eye

1272

06.12.2021 16:59

RSS

img

Депутатка Покровської міської ради від ПП «Порядок» Юлія Гуріненко висловила вдячність студентам ДонНТУ за активну участь у створенні скверу «Сімейний» у мікрорайоні «Лазурний». 

Перетворення пустиря на зелену зону почалося два роки тому. Тоді завдяки перемозі у конкурсі проєктів «Моє місто», ініційованому ГО «Покровська платформа спільних дій» за підтримки компанії Метінвест, тут була прокладена алея, встановлені лавки і урни, висаджені рослини. 

Цього року, з новою перемогою у конкурсі соціальних ініціатив, озеленення продовжилося. Ініціаторка проєкту, депутатка Покровської міської ради Юлія Гуріненко разом зі студентами ДонНТУ, представниками Громадської ради, БФ «Надія», профспілкового комітету ШУ «Покровське» і житлово-комунального відділу, а також співробітниками ДПРЗ-9 у два етапи висадили хвойні дерева, катальпи та декоративні кущі, встановили паркові елементи. 

«Я щаслива, що у нашому місті живе активна небайдужа молодь. Дякую вам за вашу громадську позицію, ентузіазм і завзятість, неоціненне прагнення зробити громаду яскравою та квітучою. Разом ми зробили великий внесок у майбутнє Покровська. Результат нашої праці радуватиме жителів та гостей міста ще багато років», - зазначила Юлія Гуріненко.

Депутатські подяки за активність та небайдужість отримали 10 студентів ДонНТУ.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Весняний благоустрій Покровська: комунальники приступили до побілки бордюрів

З приходом тепла в місті Покровськ розпочалось весняне прибирання та облаштування територій, спрямоване на поліпшення зовнішнього вигляду вулиць та тротуарів у громаді.

eye

24

Новини громад

23 квітня 2024 16:02

Допомога тим, хто цього потребує найбільше: з благодійною місією до міста завітав БФ «Крапка відліку»

Партнери та добрі друзі Покровської МВА, які з перших днів повномасштабного вторгнення простягнули руку допомоги, продовжують підтримувати місцевих мешканців та втілювати в життя свої гуманітарні ініціативи.

eye

27

Новини громад

23 квітня 2024 14:58

Як подолати стрес та підтримати своє ментальне здоров`я: покровські психологи взяли участь у квест-грі

Сьогодні, 23 квітня, в Україні відзначають День психолога. З метою популяризації знань з постстресового зростання та підтримання особистісних ресурсів психологів на базі укриття одного з освітніх закладів громади відбулась квест-гра "Ключ від стресу".

eye

69

Новини громад

23 квітня 2024 12:17

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію