• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У рамках проєкту «Моє місто» у мікрорайоні «Лазурний» облаштували сімейну зону відпочинку

eye

1109

29.10.2021 16:25

RSS

img

За фінансової підтримки компанії Метінвест депутатка Покровської міської ради Юлія Гуріненко разом зі студентами ДонНТУ та активними мешканцями міста облаштували «Сквер сімейний» у мікрорайоні «Лазурний».

Над його появою ініціатори працювали понад два роки. Зробити алею, встановити лавки і урни вдалося ще під час першої перемоги у конкурсі проєктів «Моє місто», ініційованого ГО «Покровська платформа спільних дій» компанії Метінвест. 

Але з’ясувалося, що для повноцінного відпочинку на свіжому повітрі цього замало. Тож мешканці вирішили продовжити створення зеленої зони і знову звернулись за допомогою до соціально відповідального бізнесу. 

«Дуже хочеться порадувати не лише мешканців, а й гостей міста такою зоною відпочинку. Для зручності входи до скверу будуть з різних сторін і біля кожного – своя локація. Дуже вдячна «Платформі спільних дій» та своїм помічникам: студентам ДонНТУ, представникам громадськості, БФ «Надія», житлово-комунального відділу міської ради і профспілкового комітету ШУ «Покровське», а також співробітникам пожежно-рятувального загону. Кожен доклав чималих зусиль для створення такої краси», - розповіла Юлія Гуріненко.

Вартість цьогорічного проєкту склала 96 тисяч гривень. Цих коштів вистачило на придбання лавочок, паркової арки, дерев`яної перголи та понад 150 рослин 22 видів, серед яких троянди, юки, сумахи, жасмин, ялівці, ялинки та декоративні яблуні.

 

«Сподіваюсь, що мешканці Покровська і надалі братимуть участь у проєкті «Моє місто», - зазначила проєктна менеджерка ГО «Платформа спільних дій» компанії Метінвест Юлія Лемяскіна. – Я вдячна місцевим жителям за активну позицію та реалізацію проєктів, націлених саме на розвиток міста та створення у ньому таких затишних місць». 

За словами депутатки міської ради Юлії Гуріненко, облаштування «Скверу сімейного» триватиме і надалі. Наприклад, сьогодні разом з активною молоддю ініціаторка проєкту висаджувала японські спіреї. 

Працювали із задоволенням. Адже усіх об`єднала одна мета – зробити у мікрорайоні «Лазурний» такий «магніт», який би припав до душі усім любителям природи.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У Покровській громаді визначили стипендіатів

Під головуванням заступниці начальника Покровської міської військової адміністрації Маргарити Ідрісової 24 квітня відбулося засідання, під час якого серед обдарованих дітей та молоді визначали кандидатів на отримання стипендій.

eye

22

Громада 1

24 квітня 2024 20:00

Стан справ у громаді обговорили під час спільної наради керівники Покровської МВА

Сьогодні, 24 квітня, начальник Покровської МВА Сергій Добряк провів нараду із заступниками, темами для обговорення на якій стали: безпекова ситуація в громаді, робота соціальних і комунальних установ міста.

eye

65

Новини громад

24 квітня 2024 15:00

У Покровській громаді створено відокремлений підрозділ ГО "Всеукраїнський громадський дитячий рух "Школа безпеки"

Відбулося перше засідання установчих зборів Покровського відокремленого підрозділу Донецької області ГО «Всеукраїнський громадський дитячий рух "Школа безпеки"», який є добровільною громадською дитячою організацією.

eye

25

Новини громад

24 квітня 2024 13:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію