• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

ВІДЕО. Пришкільні табори завершили роботу

eye

1375

12.07.2021 15:41

RSS

img

У Покровській громаді завершився сезон роботи пришкільних таборів. За дві зміни 15 пришкільних таборів відвідали 750 дітей, для який було організоване цікаве та змістовне дозвілля.

Як розповіла директорка ЗОШ №3 Ірина Супрунович, вчителі, що працювали з дітьми, викладалися на 100%, аби організувати активний та цікавий відпочинок.

«За другу зміну у пришкільному таборі безплатно відпочивали учні 1-5 класів пільгових категорій. Діти знаходилися у пришкільному таборі з 8.00 до 14.00, для них було організоване дворазове харчування, - зазначила Ірина Супрунович. - Сьогодні ми прощаємося з дітьми та бажаємо їм радісних, незабутніх літніх канікул».

Вікторія Шовкун, директорка пришкільного табору ЗОШ №3 подякувала всім причетним до роботи табору установам та організаціям міста: центральній дитячій бібліотеці Олени Теліги, 9 державному пожежно-рятувальному загону Головного управління ДСНС України у Донецькій області, відділу культури міської ради, Центру творчості та дозвілля та Станції юних техніків.

«В цю зміну при школі відпочивали та оздоровлювалися 50 учнів школи, які були поділені на два загони: «Веселка» та «Капітошка», - розповіла Вікторія Шовкун. - Для дітвори було підготовлено безліч цікавих завдань, дивовижних подорожей, веселих стартів, занять за інтересами та ігор. Це був насичений веселощами та розвагами час, за який ми дякуємо всім причетним».

Ольга Садикова, заступниця начальника відділу освіти Покровської міської ради розповіла, що в цьому році у громаді працювало 15 пришкільних таборів.

«Табори працювали з 1 червня у дві зміни. Всього відпочили та оздоровилися 750 дітей. Не зважаючи на дощову погоду, вихователі намагалися організовувати дозвілля таким чином, щоб діти розвивалися і духовно, і фізично, - зазначила Ольга Садикова. - Велика подяка Покровській міській раді, яка виділила на утримання таборів близько 400 тисяч гривень».

Сьогодні у ЗОШ №3 відбулося закриття пришкільного літнього табору. Веселі конкурси з аніматорами, пісні та танці, розваги з мильними бульбашками та повітряними кульками зробили прощання з табором незабутнім.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Оголошення про формування персоналного складу Координаційної ради з питань утвердження української національної та громадянської ідентичності

Покровська міська військова адміністрація Покровського району Донецької області проводить роботу щодо створення координаційної ради з питань утвердження української національної та громадянської ідентичності.

eye

17

Новини громад

25 квітня 2024 09:22

У Покровській громаді визначили стипендіатів

Під головуванням заступниці начальника Покровської міської військової адміністрації Маргарити Ідрісової 24 квітня відбулося засідання, під час якого серед обдарованих дітей та молоді визначали кандидатів на отримання стипендій.

eye

25

Громада 1

24 квітня 2024 20:00

Стан справ у громаді обговорили під час спільної наради керівники Покровської МВА

Сьогодні, 24 квітня, начальник Покровської МВА Сергій Добряк провів нараду із заступниками, темами для обговорення на якій стали: безпекова ситуація в громаді, робота соціальних і комунальних установ міста.

eye

67

Новини громад

24 квітня 2024 15:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію