• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У Покровську освятили відділення екстреної допомоги клінічної лікарні

eye

578

17.06.2021 13:07

Новини громад

img

У Покровській клінічній лікарні інтенсивного лікування запрацювало оновлене відділення екстреної допомоги. Для отримання благословення на успішну роботу та зцілення пацієнтів у медичному закладі відбувся урочистий молебень та освячення приміщень.

На урочисту подію зібрались керівники громади, представники медичних установ та духовенства. Благочинний Олександр Кондратюк окропив святою водою персонал та усі службові кабінети відділення.

«Напередодні вашого професійного свята хочу подякувати за працю, відданість професії та добре відношення до пацієнтів. Нехай Господь допомагає в усіх починаннях, - звернувся до присутніх благочинний. – Іноді лише з Божою допомогою здійснюються особливі моменти у житті пацієнтів, яких ви рятуєте».

У своїй промові протоієрей Олександр Кондратюк також подякував керівництву Покровської міської ради за зусилля, які були докладені для завершення реконструкції приймального відділення лікарні.

За його словами, сьогодні воно дійсно відповідає європейським стандартам і забезпечить високий рівень медичної допомоги населенню усієї громади. 

За допомогу у реалізації проєкту Покровський міський голова Руслан Требушкін висловив подяку Президенту Україну Володимиру Зеленському та керівництву Донецької області.

«Вітаю медиків з прийдешнім святом. Впевнений, що якість наданих послуг у Покровській громаді буде з кожним разом все краще. Наразі працюємо над забезпеченням лікарні необхідними медикаментами та оснащенням сучасним діагностичним обладнанням», - зауважив Покровський міський голова Руслан Требушкін.

Наталія Іваньо також привітала медиків з прийдешнім святом та побажала усім якнайменше екстрених випадків, натхнення у роботі та благополуччя.

«Вже традиційно добра справа починається з молитви, освячення, гарних слів і цей день не став виключенням, - зазначила секретар Покровської міської ради Наталія Іваньо. – Напередодні Дня медичного працівника колектив закладу отримав від батюшки благословення. Віримо, що  наші лікарі завжди будуть піклуватись про хворих та матимуть мудрість знаходити найвірніші шляхи лікування».

 

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У Покровській громаді визначили стипендіатів

Під головуванням заступниці начальника Покровської міської військової адміністрації Маргарити Ідрісової 24 квітня відбулося засідання, під час якого серед обдарованих дітей та молоді визначали кандидатів на отримання стипендій.

eye

22

Громада 1

24 квітня 2024 20:00

Стан справ у громаді обговорили під час спільної наради керівники Покровської МВА

Сьогодні, 24 квітня, начальник Покровської МВА Сергій Добряк провів нараду із заступниками, темами для обговорення на якій стали: безпекова ситуація в громаді, робота соціальних і комунальних установ міста.

eye

65

Новини громад

24 квітня 2024 15:00

У Покровській громаді створено відокремлений підрозділ ГО "Всеукраїнський громадський дитячий рух "Школа безпеки"

Відбулося перше засідання установчих зборів Покровського відокремленого підрозділу Донецької області ГО «Всеукраїнський громадський дитячий рух "Школа безпеки"», який є добровільною громадською дитячою організацією.

eye

26

Новини громад

24 квітня 2024 13:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію