• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Більше 4 мільйонів штрафних санкцій донараховано Податковою Донеччини за порушення у сфері використання РРО

eye

904

14.05.2021 10:38

Загальні новини

img

За 4 місяці поточного року по Донецькому регіону проведено розрахункових операцій при продажу товарів (послуг) за допомогою РРО на суму 4,2 млрд гривень. 

З початку року працівниками підрозділу фактичних перевірок управління податкового аудиту ГУ ДПС у Донецькій області проведено 43 перевірки щодо контролю за здійсненням розрахункових операцій, під час яких встановлено факти порушення касової дисципліни. За результатами проведених фактичних перевірок порушникам донараховано 4,2 млн грн штрафних санкцій, з яких 0,7 млн грн вже сплачено до бюджету.

Нагадуємо, що зараз кожен громадянин Донеччини може посприяти виявленню фактів порушень у сфері використання РРО. Якщо вам не видали  фіскальний чек у магазині, або виданий чек не відповідає вимогам фіскального, ви можете поскаржитися за допомогою мобільного додатку «Legal ZrPlat», який розроблено ГУ ДПС у Донецькій області з метою конструктивного діалогу з громадянами Донецького регіону та оперативного реагування на факти порушень трудового і податкового законодавства.    

Завантажити безкоштовний мобільний додаток «Legal ZrPlat» можна на телефон засобами Play Market (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.solidpack.legalzrplat) або App Store (https://apps.apple.com/us/app/legal-zrplat/id1490703512?ls=1). Всі отримані повідомлення будуть розглянуті з дотриманням вимог чинного законодавства та нормативних документів.

 

Підписатися на Facebook  

fb.com/TaxUkraine

www.facebook.com/tax.donetsk

Підписатися на Telegram-канал 

t.me/tax_gov_ua

 

Підписатися на YouTube 

youtube.com/TaxUkraine

youtube.com/c/ДПСуДонецькійобласті

 

Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно і безпечно за допомогою сервісу «InfoTAX» t.me/infoTAXbot 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Як подолати стрес та підтримати своє ментальне здоров`я: покровські психологи взяли участь у квест-грі

Сьогодні, 23 квітня, в Україні відзначають День психолога. З метою популяризації знань з постстресового зростання та підтримання особистісних ресурсів психологів на базі укриття одного з освітніх закладів громади відбулась квест-гра "Ключ від стресу".

eye

40

Новини громад

23 квітня 2024 12:17

На сьогодні стихійні сміттєзвалища є великою проблемою не тільки для нашої країни, а й для людства в цілому

Зміна умов споживання призвела до небаченого зростання кількості побутового сміття, а це, в свою чергу, – до появи десятків тисяч несанкціонованих звалищ.

eye

16

Новини громад

23 квітня 2024 11:34

Фахівці пересувного банку відвідали Першотравневий старостинський округ

Для наближення банківських послуг мешканцям прифронтових громад на Донеччині працює пересувне відділення «Ощадбанку». Цього тижня воно працювало в с.Котлине, що входить до Першотравневого СО.

eye

21

Новини громад

23 квітня 2024 11:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію