• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Покровських медсестер та медбратів привітали з професійним святом

eye

519

12.05.2021 17:33

RSS

img

Міський голова Руслан Требушкін та заступниця міського голови Маргарита Ідрісова привітали медичних працівників з Міжнародним днем медичної сестри.

На жаль, через карантинні обмеження не вдалося подарувати представницям та представникам професії повноцінне свято, але міська влада не залишила без уваги нових героїв сьогодення.

Руслан Требушкін щиро подякував медичним працівникам за самовідданість, за щоденну працю, яка в умовах пандемії стала справжнім подвигом. Від Покровської міської ради він вручив кращим представникам професії Почесні грамоти та подарунки.

Маргарита Ідрісова привітала присутніх зі святом та наголосила на тому, що здебільшого тендітні жінки стоять на передовій, боронячи життя та здоров’я людей. “Ми схиляємося перед вашою силою, добротою, відповідальністю та професіоналізмом, і щиро зичимо вам міцного здоров’я”, - сказала заступниця міського голови. Зі словами щирої вдячності Маргарита Ідрісова вручила подяки Покровської міської ради.

Усього пів години тривали урочистості на честь медичних сестер та братів, які одразу після святкового заходу повернулися до своїх робочих місць, щоб продовжувати невтомну працю та дарувати пацієнтам увагу та турботу.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Благоустрій та озеленення: мешканці Покровської громади долучаються до спільних суботників

Весна - саме та пора року, коли усі активно наводять лад на власних подвір'ях, упорядковують пам’ятні знаки та місця відпочинку.

eye

3

Новини громад

25 квітня 2024 13:42

Керівник військової адміністрації Сергій Добряк зустрівся з мешканцями громади під час особистого прийому

Сьогодні мешканці Покровська мали змогу особисто звернутися з наболілими питаннями до начальника Покровської МВА Сергія Добряка. На прийомі також були присутні заступники очільника громади, керівники структурних підрозділів та організацій міста.

eye

17

Новини громад

25 квітня 2024 12:23

Відновлення після обстрілу: комунальні служби допомагають покровчанам привести до ладу пошкоджені будинки   

Унаслідок обстрілу, який стався вчора вночі, осколками ракет та вибуховою хвилею пошкоджено 10 багатоквартирних будинків, 1 приватне домогосподарство, об`єкти комунальної та державної власності.

eye

34

Новини громад

25 квітня 2024 10:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію