• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

В Управлінні сім'ї молоді та спорту провели стажування для учасника проєкту "Молоді Громадяни"

eye

648

26.03.2021 16:59

RSS

img

Terre des hommes Україна реалізує проєкт «МОЛОДІ ГРОМАДЯНИ» – залучення громад на Сході України» в рамках проєкту USAID Демократичне врядування у Східній Україні, який фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).

Цей проєкт допомагає молоді бути активною в громадах за допомогою інформаційно просвітницьких кампаній та спільних ініціатив, а також шляхом посилення взаємодії із зацікавленими сторонами та особами, що приймають рішення на місцевому та регіональному рівнях.

Представник платформи “Вільний простір DRUZI” Іван Демченко з Костянтинівки пройшов в рамках проєкту одноденне стажування в Управлінні сім'ї, молоді та спорту Покровської міської ради Донецької області.

За цей візит Іван відвідав два молодіжних центри Покровська та мав змогу ознайомитися з роботою покровських скаутів та мотошколи. Крім того, стажист поспілкувався із заступником Покровського міського голови Миколою Шабельником.

Таке стажування має назву "День Майбутнього Професіонала" і має на меті вирішення декілька завдань:

  • розвинути спроможність до громадянської освіти та передати знання молоді через тренінги для тренерів для кадрів серед громадянських педагогів, навчання з громадянської просвіти для молоді, отримання досвіду роботи в го та місцевому самоврядуванні, а також молодіжні ініціативи мобілізації громад;

  • мотивувати молодь до більшої участі в роботі місцевого самоврядування та громадянського суспільства;

  • збільшити інтеграцію відокремлених, маргіналізованих чи ізольованих груп населення.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Весняний благоустрій Покровська: комунальники приступили до побілки бордюрів

З приходом тепла в місті Покровськ розпочалось весняне прибирання та облаштування територій, спрямоване на поліпшення зовнішнього вигляду вулиць та тротуарів у громаді.

eye

21

Новини громад

23 квітня 2024 16:02

Допомога тим, хто цього потребує найбільше: з благодійною місією до міста завітав БФ «Крапка відліку»

Партнери та добрі друзі Покровської МВА, які з перших днів повномасштабного вторгнення простягнули руку допомоги, продовжують підтримувати місцевих мешканців та втілювати в життя свої гуманітарні ініціативи.

eye

25

Новини громад

23 квітня 2024 14:58

Як подолати стрес та підтримати своє ментальне здоров`я: покровські психологи взяли участь у квест-грі

Сьогодні, 23 квітня, в Україні відзначають День психолога. З метою популяризації знань з постстресового зростання та підтримання особистісних ресурсів психологів на базі укриття одного з освітніх закладів громади відбулась квест-гра "Ключ від стресу".

eye

66

Новини громад

23 квітня 2024 12:17

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію