• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Запрошуємо взяти участь в голосуванні щодо змін в прапорі і гербі Покровська

eye

1409

12.03.2020 15:20

RSS

img

21 лютого, в ході проведення чергової 74-ї сесії Покровського міської ради директор історичного музею Ангеліна Рожкова озвучила пропозицію змінити зображення ластівки на гербі і прапорі Покровська. 

На гербі і прапорі Покровська зображена ластівка, що летить назустріч і вгору. Вона символізує щастя, добру новину, схід сонця і є символічним нагадуванням про видатного композитора Миколу Леонтовича і його всесвітньо відомий твір «Щедрик».

Однак надійшла ініціатива замінити зображення ластівки на гербі і прапорі на таке саме, як на сухарниці, що виготовив батько Леонтовича. Ця реликвія зберігається в Покровському історичному музеї. На сухарниці вирізьблена ластівка, яка несе гілочку. На думку ініціаторів, це буде популяризувати ім’я видатного композитора Миколи Леонтовича і дозволить в майбутньому підвищити інвестиційну привабливість Покровська

Протягом двох місяців в місті будуть проводитись опитування і громадські зустрічі. Далі питання про зміну герба і прапора буде винесено на сесію міської ради. 

Для того, щоб висловити свою думку, яка обов’язково буде врахована перед прийняттям рішення, переходьте за посиланням: https://request.pokrovsk-rada.gov.ua/uk/projects/zminy-v-prapori-i-gerbi-pokrovs-ka

img

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Відновлення після обстрілу: комунальні служби допомагають покровчанам привести до ладу пошкоджені будинки   

Унаслідок обстрілу, який стався вчора вночі, осколками ракет та вибуховою хвилею пошкоджено 10 багатоквартирних будинків, 1 приватне домогосподарство, об`єкти комунальної та державної власності.

eye

10

Новини громад

25 квітня 2024 10:30

Оголошення про формування персоналного складу Координаційної ради з питань утвердження української національної та громадянської ідентичності

Покровська міська військова адміністрація Покровського району Донецької області проводить роботу щодо створення координаційної ради з питань утвердження української національної та громадянської ідентичності.

eye

18

Новини громад

25 квітня 2024 09:22

У Покровській громаді визначили стипендіатів

Під головуванням заступниці начальника Покровської міської військової адміністрації Маргарити Ідрісової 24 квітня відбулося засідання, під час якого серед обдарованих дітей та молоді визначали кандидатів на отримання стипендій.

eye

25

Громада 1

24 квітня 2024 20:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію