• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Отримай довідки ок-5,ок-7, довідку про трудовий та страховий стаж не виходячи з дому!

eye

665

25.02.2020 13:45

RSS

img

З метою наближення послуг до громадян та дистанційного обслуговування (отримання послуг без відвідування  органів Пенсійного фонду України) запроваджено новий сервіс надання електронних документів з підтвердженим QR- кодом.

Сервіс надається для користувачів Вебпорталу Пенсійного фонду України, які увійшли на портал за допомогою кваліфікованого електронного підпису (КЕП).

Через Вебпортал Пенсійного фонду України можна отримати такі електронні документи з QR- кодом:

-довідку про доходи пенсіонера для призначення субсидій (містить дані про розмір пенсії без урахування окремих видів виплат);

-довідку про доходи пенсіонера (загальний розмір призначеної пенсії);

-індивідуальні відомості про застраховану особу (форма ОК-5 та ОК-7) (містять інформацію про страховий стаж, заробітну плату та сплату страхових внесків страхувальниками);

-витяг з Реєстру застрахованих осіб Державного реєстру загальнообов’язкового державного соціального страхування (містить дані про статус застрахованої особи/ отримувача страхової виплати; дані про набутий страховий стаж; відомості про страхувальників, про періоди трудових відносин; відомості щодо нарахованої заробітної плати, що враховується для розрахунку страхових виплат та страхового стажу; відомості про особливі умови праці, про суми добровільних внесків; дані пенсійної справи; відомості про інші види загальнообов’язкового державного соціального страхування).

Зазначені електронні документи дійсні для оформлення субсидій, документів у центрах надання адміністративних послуг, посольствах та консульських установах, пред’явлення в банківських установах, органах фіскальної служби, виконавчої служби, територіальних органах міграційної служби, тощо.

Для формування довідок треба авторизуватись на веб порталі portal.pfu.gov.ua  з використанням кваліфікованого електронного підпису, обрати «Запит на отримання електронних документів» та заповнити Новий запит на отримання інформації та відправити запит до Пенсійного фонду. Стан розгляду звернення можна переглянути у пункті «Статус звернення» розділу «Мої звернення».

Перевірити достовірність видачі електронних документів з QR- кодом можна через Вебпортал електронних послуг Пенсійного фонду України у розділі «Верифікація виданих документів» на сайті portal.pfu.gov.ua.

Електронний документ з QR-кодом, підписаний електронним цифровим підписом Пенсійного фонду України, згідно чинного законодавства, є аналогом паперового документу, підписаного відповідною особою в органі Фонду.

Заощаджуйте свій час та користуйтеся зручними сервісами Вебпорталу Пенсійного фонду України!

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Весняний благоустрій Покровська: комунальники приступили до побілки бордюрів

З приходом тепла в місті Покровськ розпочалось весняне прибирання та облаштування територій, спрямоване на поліпшення зовнішнього вигляду вулиць та тротуарів у громаді.

eye

21

Новини громад

23 квітня 2024 16:02

Допомога тим, хто цього потребує найбільше: з благодійною місією до міста завітав БФ «Крапка відліку»

Партнери та добрі друзі Покровської МВА, які з перших днів повномасштабного вторгнення простягнули руку допомоги, продовжують підтримувати місцевих мешканців та втілювати в життя свої гуманітарні ініціативи.

eye

25

Новини громад

23 квітня 2024 14:58

Як подолати стрес та підтримати своє ментальне здоров`я: покровські психологи взяли участь у квест-грі

Сьогодні, 23 квітня, в Україні відзначають День психолога. З метою популяризації знань з постстресового зростання та підтримання особистісних ресурсів психологів на базі укриття одного з освітніх закладів громади відбулась квест-гра "Ключ від стресу".

eye

66

Новини громад

23 квітня 2024 12:17

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію