• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Оголошення про проведення конкурсу на фінансову підтримку інститутів громадянського розвитку

eye

1237

30.09.2019 09:45

RSS

img

Виконком Покровської міської ради оголошує конкурс з визначення програм (проектів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання  (реалізації) яких надаватиметься фінансова підтримка за рахунок коштів обласного  бюджету в 2019 році.

Порядок проведення конкурсу регламентується рішенням виконкому Покровської міської ради від 26.10.2018 № 368. «Про затвердження Порядку проведення конкурсу з визначення програм (проектів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства соціального спрямування, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка Покровською міською радою».

 

Метою проведення конкурсу є покращення умов життя у місті, розвиток партнерства з інститутами громадського суспільства та залучення їх до розв’язання соціальних проблем цільових груп населення міста відповідно до визначених пріоритетних напрямків:

  • ветеранських організацій;

  • об’єднань осіб з інвалідністю;

  • учасників операції об’єднаних сил та учасників АТО.

 

Одержувачами бюджетних коштів є інститути громадянського суспільства соціальної спрямованості, які здійснюють свою діяльність на території міста Покровська Донецької області, міста Родинське та сел. Шевченко та мають статус юридичної особи, окрім:

  • всеукраїнських фізкультурно-спортивних товариств;

  • громадських організацій фізкультурно-спортивної спрямованості;

  • Всеукраїнських громадських організацій «Спортивна студентська спілка України»;

  • молодіжних організацій «Пласт - Національна скаутська організація України»;

  • Всеукраїнських громадських організацій осіб з інвалідністю та їх спілок;

  • підприємств та організацій невиробничої сфери УТОГ та УТОС, а також підприємств та об’єднань зазначених товариств, що спрямовують бюджетні кошти на утримання власних соціально-культурних підрозділів;

  • національних творчих спілок та їх регіональних осередків.

Граничний обсяг фінансування за рахунок бюджетних коштів однієї програми (проекту, заходу), що подається для участі у конкурсі, становить 300 000 грн.

 

Вимоги до конкурсної пропозиції.

Конкурсна пропозиція повинна містити:

1) заяву про участь у конкурсі, складену за формою, що затверджена організатором конкурсу, із зазначенням найменування інституту громадянського суспільства та назви програми (проекту, заходу) за підписом керівника або уповноваженої особи інституту громадянського суспільства, скріпленим печаткою інституту (у разі наявності);

2) опис програми (проекту, заходу) та кошторис витрат, необхідних для виконання (реалізації) програми (проекту, заходу), за формою, що затверджена організатором конкурсу. Опис програми (проекту, заходу) повинен містити мету і завдання, план виконання із зазначенням строків та відповідальних виконавців на кожному етапі, очікувані результати та конкретні результативні показники виконання (реалізації) програми (проекту, заходу), інформацію про цільову аудиторію, залучені до виконання (реалізації) програми (проекту, заходу) інші інститути громадянського суспільства, способи інформування громадськості про хід виконання (реалізації) програми (проекту, заходу), детальний розрахунок витрат та джерела фінансування;

3) листи-підтвердження органів державної влади, органів місцевого самоврядування та їх виконавчих органів, наукових установ, інститутів громадянського суспільства, інших установ та організацій (в разі їх залучення до виконання (реалізації) програми (проекту, заходу);

4) інформацію про діяльність інституту громадянського суспільства, зокрема досвід виконання (реалізації) програми (проекту, заходу) протягом останніх двох років за рахунок бюджетних коштів та інших джерел фінансування, джерела фінансування інституту громадянського суспільства, його матеріально-технічну базу та кадрове забезпечення. 

Конкурсна пропозиція не повертається учасникові конкурсу.

Для участі у конкурсі інститути громадянського суспільства подають конкурсну пропозицію, яка має бути підготовлена державною мовою, у друкованому та/або електронному вигляді у форматі *.pdf згідно рішення виконкому Покровської міської ради від 21.10.2018 № 368.

Паперова версія конкурсної пропозиції має бути віддрукована машинним способом на аркушах паперу форматом А4 без обмеження кількості аркушів. Конкурсна пропозиція та додатки до неї мають бути прошиті, пронумеровані та скріплені печаткою інституту громадянського суспільства (у разі наявності) та підписом керівника організації.

 

Конкурсні пропозиції приймаються щоденно до 20 грудня, крім вихідних та святкових днів, з 09:00 до 12:00 та з 13:00 до 16:00 за адресою: м. Покровськ, пл. Шибанкова, 11, 2 поверх, відділ з питань інформаційної та внутрішньої політики. За додатковою інформацією звертатись до Прозорова Олександра Володимирович, члена конкурсної комісії, тел. 095-578-95-96.

Електронна адреса для подачі конкурсних пропозицій у форматі *.pdf pokrovsk.rada@gmail.com з вказівкою теми листа «Конкурсна пропозиція».

Рішення конкурсної комісії доводиться до відома учасників конкурсу та буде розміщене до 28 грудня на офіційному веб-сайті Покровської міської ради.


 

ПОРЯДОК проведення конкурсу з визначення програм (проектів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства соціального спрямування, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка Покровською міською радою https://drive.google.com/open?id=14zMK88CN2iDVu-DTLppGJZzsKN-9hpw3

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У Покровській громаді визначили стипендіатів

Під головуванням заступниці начальника Покровської міської військової адміністрації Маргарити Ідрісової 24 квітня відбулося засідання, під час якого серед обдарованих дітей та молоді визначали кандидатів на отримання стипендій.

eye

20

Громада 1

24 квітня 2024 20:00

Стан справ у громаді обговорили під час спільної наради керівники Покровської МВА

Сьогодні, 24 квітня, начальник Покровської МВА Сергій Добряк провів нараду із заступниками, темами для обговорення на якій стали: безпекова ситуація в громаді, робота соціальних і комунальних установ міста.

eye

63

Новини громад

24 квітня 2024 15:00

У Покровській громаді створено відокремлений підрозділ ГО "Всеукраїнський громадський дитячий рух "Школа безпеки"

Відбулося перше засідання установчих зборів Покровського відокремленого підрозділу Донецької області ГО «Всеукраїнський громадський дитячий рух "Школа безпеки"», який є добровільною громадською дитячою організацією.

eye

24

Новини громад

24 квітня 2024 13:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію