• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

В Покровську обговорювали Стратегічне Бачення майбутнього міста

eye

1271

19.09.2019 15:38

RSS

img

Сьогодні відбулася третя зустріч членів Робочої групи з формування Стратегії розвитку Покровська з експертами USAID Володимиром Проскурніним та Галиною Васильченко. В.п. Покровського міського голови Ірина Сущенко разом з представниками бізнесу, освіти, депутатського корпусу, міської та громадської ради обговорювали результати попереднього аналізу сильних та слабких сторон міста та перейшли до етапу планування.

В місті було проведене опитування різних соціальних груп, на основі якого Робоча група створить так звані сценарії - напрямки розвитку громади. Сьогодні присутні вже виклали своє бачення у практичній роботі, основуючись на критичних питаннях в реалізації сценарію.

Нагадаємо, що Покровськ - місто-партнер Проекту USAID "Економічна підтримка Східної Європи". Цей Проект, що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) розрахований на п'ять років. Після конфлікту на Сході України, Проект USAID надає можливість місцевим жителям покращувати рівень життя та розвивати бізнес в перспективних галузях економіки, а також виходити на нові ринки в Україні, Європейському Союзі (ЄС) та за її межами. 

Стратегія розвитку міста буде розроблена по 2030 рік.

 

img

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Керівник військової адміністрації Сергій Добряк зустрівся з мешканцями громади під час особистого прийому

Сьогодні мешканці Покровська мали змогу особисто звернутися з наболілими питаннями до начальника Покровської МВА Сергія Добряка. На прийомі також були присутні заступники очільника громади, керівники структурних підрозділів та організацій міста.

eye

16

Новини громад

25 квітня 2024 12:23

Відновлення після обстрілу: комунальні служби допомагають покровчанам привести до ладу пошкоджені будинки   

Унаслідок обстрілу, який стався вчора вночі, осколками ракет та вибуховою хвилею пошкоджено 10 багатоквартирних будинків, 1 приватне домогосподарство, об`єкти комунальної та державної власності.

eye

34

Новини громад

25 квітня 2024 10:30

Оголошення про формування персоналного складу Координаційної ради з питань утвердження української національної та громадянської ідентичності

Покровська міська військова адміністрація Покровського району Донецької області проводить роботу щодо створення координаційної ради з питань утвердження української національної та громадянської ідентичності.

eye

45

Новини громад

25 квітня 2024 09:22

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію