• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У Покровську урочисто відкрили інклюзивно-ресурсний центр

eye

2305

04.07.2019 14:41

RSS

img

Вчора в будівлі ЗОШ №2 за адресою: мікрорайон Південний, 35 відбулося урочисте відкриття сучасного закладу для дітей, що мають особливі освітні вимоги. Це дуже важлива подія, в якій відчували гостру потребу і на яку чекали всім містом.

Заснування та відкриття інклюзивно-ресурсного центру стало можливе за підтримки депутата України Євгена Гєллєра, мера Покровська Руслана Требушкіна та Покровської міської ради. 

На відкриття закладу приїхав  поважний гость - депутат України від Опозиційного блоку Євгеній Мураєв, якому надали вступне слово. Депутат привітав місто з важливою подією і наголосив на тому що це дуже правильно, коли гроші, які заробили люди міста залишаються в місті. Це дає можливість розвивати та удосконалювати соціальну, освітню, культурну та інші галузі, в яких місто має потребу. 

Очільник Покровська Руслан Требушкін виступив з промовою і запросив до комфортного та сучасного центру всіх дітей, які мають необхідність в інклюзивній освіті не тільки з міста, але і з ближніх населених пунктів. Також слово взяла голова громадської організації активної реабілітації людей з інвалідністю Валентина Чайка, яка зауважила, що відкриття Центру - справжнє свято для Покровська. Тепер у дітей будуть гідні умови для отримання освіти.

Кожна сім'я, в якій є дитина з особливими потребами, зможе отримати консультаційну, діагностичну та корекційну допомогу від кваліфікованих спеціалістів. В самому інклюзивно-ресурсному центрі створені комфортні умови для навчання та дозвілля дітей різного віку. 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

На сьогодні стихійні сміттєзвалища є великою проблемою не тільки для нашої країни, а й для людства в цілому

Зміна умов споживання призвела до небаченого зростання кількості побутового сміття, а це, в свою чергу, – до появи десятків тисяч несанкціонованих звалищ.

eye

3

Новини громад

23 квітня 2024 11:34

Фахівці пересувного банку відвідали Першотравневий старостинський округ

Для наближення банківських послуг мешканцям прифронтових громад на Донеччині працює пересувне відділення «Ощадбанку». Цього тижня воно працювало в с.Котлине, що входить до Першотравневого СО.

eye

12

Новини громад

23 квітня 2024 11:00

Керівництво Покровської МВА шукає шляхи підтримки мешканців громади, що опинилися у складній життєвій ситуації 

Заступниця начальника Покровської МВА Наталія Іваньо провела зустріч з представництвом Міжнародної організації з міграції (МОМ) в Україні, під час якої були обговорені питання щодо можливої подальшої співпраці з благодійниками.    

eye

18

Новини громад

23 квітня 2024 10:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію