• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Сім’ї загиблих шахтарів отримають допомогу від міської влади

eye

1203

04.07.2019 09:45

RSS

img

Очільниця УСЗН м.Покровська Ірина Бонзюх на 67 сесії міської ради запропонувала проект рішення про надання одноразової допомоги членам сім’ї загиблих при виконанні службових обов’язків шахтарів. На отримання одноразової допомоги можуть претендувати сім’ї горняків, з дня загибелі яких пройшло не більше 6 місяців.

Сума компенсації була запропонована в розмірі 50 тисяч гривень. Мер міста Руслан Требушкін виступив з пропозицією збільшити суму до ста тисяч гривень. “Місто і район тримається на важкій шахтарській праці, і ми маємо віддати належне цим героїчним людям, які ціною свого здоров’я та життя будують добробут нашого краю - зауважив міський голова. 

Прийняття такого рішення безпрецедентне для Покровська. Але в місті діє багато проектів підтримки соціально незахищених верств населення, що були ініційовані Русланом Требушкіним. Це і фінансова  допомога в лікуванні важкохворих городян Покровська, і надання соціальних пільг учасникам антитерористичної операції та надання одноразової допомоги членам сім’ї загиблих в зоні АТО військовослужбовців, і ще багато благодійних заходів, які полегшують життя покровчан.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У Покровській громаді визначили стипендіатів

Під головуванням заступниці начальника Покровської міської військової адміністрації Маргарити Ідрісової 24 квітня відбулося засідання, під час якого серед обдарованих дітей та молоді визначали кандидатів на отримання стипендій.

eye

10

Громада 1

24 квітня 2024 20:00

Стан справ у громаді обговорили під час спільної наради керівники Покровської МВА

Сьогодні, 24 квітня, начальник Покровської МВА Сергій Добряк провів нараду із заступниками, темами для обговорення на якій стали: безпекова ситуація в громаді, робота соціальних і комунальних установ міста.

eye

59

Новини громад

24 квітня 2024 15:00

У Покровській громаді створено відокремлений підрозділ ГО "Всеукраїнський громадський дитячий рух "Школа безпеки"

Відбулося перше засідання установчих зборів Покровського відокремленого підрозділу Донецької області ГО «Всеукраїнський громадський дитячий рух "Школа безпеки"», який є добровільною громадською дитячою організацією.

eye

20

Новини громад

24 квітня 2024 13:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію